Review: The Walking Dead, Vol. 14: Ingen utväg

The Walking Dead, Vol. 14: Ingen utvägThe Walking Dead, Vol. 14: Ingen utväg bRobert Kirkman My rating: 4 of 5 stars

The fourteens volume, and still an adrenaline rush… You’d think that Kirkman would have milked this post apocalyptic zombie concept for all its worth by now, but he still manages to get me involved in the lives of the characters, and making me quite exhausted after finishing reading. And with that cliffhanger (SPOILER ALLERT) of having Rick’s son’s life hanging in the balance, you can bet I’m reaching for volume 15 as soon as I stop typing.

Swedish:

Fjortonde volymen och fortfarande en adrenalinkick att läsa … Man skulle kunna tro att Kirkman hade mjölkat det här postapokalyptiska zombie-konceptet på allt det var värt, men han lyckas fortfarande få mig engagerad i figurernas liv, och göra mig helt utmattad efter att ha läst klart. Och med en cliffhanger där (SPOILER VARNING) Ricks son liv hänger på en skör tråd, ska kan du räkna med att jag genast kastar mig över volym 15, så snart jag slutat skriva här.